ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Packshot Dame Foto Mannequin til fotografering af dametøj

Packshot Foto Mannequin

til fotografering af tøj

Packshot fotomannequiner

Til professionel fotografering af tøj

Her fortæller vi om Packshot mannequinerne, der er fremstillet specielt til fotografering af tøj og som kan bruges igen og igen og igen.

Fotostudie til tøjfotografiering

Her gøres foto-livet nemmere

Packshot foto mannequiner er designet specielt til fotografering af tøj for den professionelle fotograf. Her skal du ikke skære eller file dele af - eller forsøge at lime noget sammen igen.

Er der dele af mannequindukken, som ikke skal ses på billederne, fjernes de enkelt og sættes på igen. Dermed får du langt mindre arbejde ved efterbehandlingen af billederne i fx PhotoShop.

Packshot Foto Mannequin

ManneQ.com leverer professionelle Packshot mannequiner

Packshot mannequinerne kan deles i livet og leveres med sæt af korte og lange arme, som sidder fast med magneter. Du får også en hættebøjle til at 'skyde' hættetrøjer og anorakker eller andet med hætte. Dukkerne står godt fast på en hærdet glasplade med to benspyd.

Skulle uheldet være ude, og dukken får en skramme, så kan du reparere det med den hvide lak i det reparationskit, som også leveres med dukkerne.

Hele mannequin-familien er her

I Packshot serien kan du købe en damemodel, en herremodel og en unisex barnemodel.

Størrelserne er

Se det fine udvalg af fotomannequiner - hurtig levering

Er du professionel fotograf, som tager mange billeder af tøj, vil vi naturligvis anbefale at du ser grundigt på Packshot foto mannequinerne. De er prismæssigt et rigtig godt køb!

Hos ManneQ er vi specialister i butiksinventar, og udover at have det største udbud af stålreoler, har vi også det største udvalg af tøjstativer, mannequin dukker, rillepaneler og giner.

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din fotomannequin hos ManneQ.com

Her kan du se en række billeder af Packshot damemannequinen og de specielle egenskaber disse dukker har

Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot damemannequin til tøjfotografering

Packshot damemannequin til tøjfotografering Packshot herremannequin til fotografering af herretøj Packshot unisex barnemannequin til fotografering af børnetøj Packshot dame foto mannequiner med tøj på