ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Dame Ghost fotomannequin til fotografering af dametøj

Ghost mannequin

til fotografering af tøj

Ghost fotomannequiner

De usynlige mannequiner til fotografering af tøj

Hvis du er en seriøs og professionel fotograf og skal lave mange optagelser af tøj og anden beklædning til webshops, kataloger eller anden brug, kan du i princippet ikke undvære en 'rigtig' fotomannequin.

Her vil vi fortælle om Ghost mannequinerne, som absolut er Rolls Royce'n inden for fotomannequiner.

Ghost herremannequin med flere dele fjernet

Nemmeste arbejdsgange

Ghost foto mannequiner er specielt designet til tøjfotografering. Der skal ikke skæres og files noget her. De dele af mannequindukken, som ikke skal ses på billederne, fjernes ganske enkelt, og der er dermed langt mindre arbejde med efterbehandlingen af billederne.

Og dukken samles blot igen efter brug.

Ghost mannequinerne leveres med både korte og lange arme, som sidder fast med magneter. Kan det være enklere?

Så drejer vi den rundt

Som du kan se på nogle af illustrationerne, er dukkerne uden hoved og fødder. Du anbringer dukken på en bundplade med hjul, og så kan du flytte rundt på dukken nemt og bekvemt. Vælger du en Basic bundplade, kan du derfor flytte dukken rundt, vælger du en Premium bundplade, kan dukken desuden drejes frit 360 grader rundt på bundpladen, så det bliver nemmere at laver 360-optagelser.

Til forskel fra andre 'usynlige' mannequiner, kan du på Ghost mannequinen udtage virkelig store dele af figuren og dermed kraftigt reducere arbejdet i billedbehandlingen. Skal vi endelig tale om 'usynlige' fotomannequiner, er Ghost modellerne dem, der kommer begrebet tættest

Se det fine udvalg af fotomannequiner - hurtig levering

Den rigtige model

Inden for Ghost modellerne kan du vælge mellem

Ghost Fotomannequin

ManneQ.com leverer alle de professionelle Ghost mannequiner

damestørrelserne

og herrestørrelserne

Børnemodellerne er på vej (sept. 2015), og vi kan næsten ikke vente med også at kunne fortælle om dem. Til fotografering af børnetøj må vi henvise til den mere enkle mannequiner. Læs mere om enkle fotomannequiner, som du selv kan skære til.

Hos ManneQ er vi specialister i butiksinventar, og udover at have det største udbud af Mannequiner, har vi også det største udvalg af bøjler, tøjdampere, rillepaneler og giner.

Til den professionelle fotograf, der ofte tager mange billeder af tøj, vil vi klart anbefale at se rigtig grundigt på Ghost fotomannequinerne.

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din fotomannequin hos ManneQ.com

Ghost damemannequin til tøjfotografering Ghost herremannequin til fotografering af herretøj Flere billeder af Ghost fotomannequiner med og uden tøj på