ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Ghost herre buksegine til fotografering af bukser

Buksetorso

til fotografering af tøj

Ghost buksetorsoer

til fotografering af bukser og nederdele

Hvis du er professionel fotograf og laver mange optagelser af bukser og andre beklædningsgenstande til underkroppen - både til damer og herrer - kan du ikke undvære en Ghost buksetorso, den 'usynlige' buksemannequin.

Arbejdet med at skifte tøjet, ændre livvidde osv osv bliver uendeligt meget nemmere, når du kan gøre det hele ved at vippe torsoen og fjerne eller påsætte toppladen og de fem liv-plader, der danner toppen på disse fotomannequiner.

Ghost dame buksetorso

Skal mannequinen stå eller hænge?

En Ghost buksetorso kan både stå på en bundplade med hjul og hænge i en dertil indrettet galge, som du monterer på bundpladen.

Til buksetorsoer bruger du en Basic bundplads med hjul, ja, det er faktisk sådan, at du køber bundpladen sammen med galgen.

Nemmere fotografering

Skal bukserne eller nederdelen vises i 360 grader, anbefaler vi klart at du går efter en galge til din Ghost buksetorso. Her hænger torsoen frit og kan drejes rundt efter behov, og du skal ikke bekymre dig om centrering på alle de efterfølgende optagelser.

Eftersom overfladen på disse torsoer er total 'lysdød', er det ingen sag at fjerne uønskede dele af billedet i efterbehandlingen.

Hos ManneQ er vi specialister i butiksinventar, og udover at have det største udbud af Mannequiner, har vi også det største udvalg af tøjstativer, bøjler, tøjdampere, rillepaneler og giner.

Se det fine udvalg af fotomannequiner - hurtig levering

Vælg den rigtige størrelse

Inden for Ghost modellerne kan du vælge mellem

Ghost buksetorso

ManneQ.com leverer professionelle Ghost mannequiner og buksetorsoer

damestørrelserne

og herrestørrelserne

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din buksetorso hos ManneQ.com

Ghost buksetorso, herremodel i galge Ghost buksetorso i herremodel Flere billeder med Ghost buksetorsoer i herremodel