ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Herre fotomannequin til fotografering af tøj

Skær-selv-fotomannequin

til fotografering af tøj

Skær selv din fotomannequin til, så den passer

Enkle fotomannequiner er lige til at skære i

Den billigste løsning med en mannequin til fotografering af tøj er at købe en enkel dukke, hvor armene hænger lige ned og benene står helt lige. Derudover skal mannequindukken være mathvid i en helt blitzdød tone.

Enkel mannequin til fotografering i herremodel

Den slags mannequiner er som regel lavet i glasfiber, og du kan nemt skære de overflødige dele af dukken, så man kun ser tøjet. De dele af dukken som alligevel kommer med på billederne, fjerner du ligeledes enkelt ved billedbehandlingen, når de områder er helt hvide.

Ulempen ved denne løsning er selvfølgelig, at du får mere arbejde, når du skal skære i dukken, og hvis du senere har brug for en mannequin, der ikke er skåret i, skal du investere i en ny. Dette problem løses med de professionelle Packshot og Ghost mannequiner, hvor du nemt og ubesværet fjerner de dele af mannequindukken, som ikke skal fotograferes OG sætter dem på igen, når de skal bruges.

Læs mere om Packshot mannequiner.

Læs mere om Ghost mannequiner.

Fotomannequin

ManneQ.com leverer enkle og billige fotomannequiner fra dag til dag

De enkle mannequindukker er heller ikke specielt velegnede til 360 graders fotografering, hvis du selv skal dreje dukken rundet. (Her er løsningen ligeledes at kigge på de professionelle Ghost mannequiner, som kan stå på en drejeplade eller Ghost buksetorsoer, der også kan hænge ned fra en galge og dreje frit.)

I webshoppen www.ManneQ.com kan du bestille mange forskellige af de enkle mannequiner, som er velegnede til tøjfotografering. Naturligvis både i dame-modeller og i herre- og børnestørrelser.

Du kan vælge mellem damemannequiner i normale størrelser og modeller i XL. Det samme gælder for herremannequinerne. Børnemannequinerne finder du i alle størrelser fra 1-2 år op til 12-13 år.

Se det fine udvalg af fotomannequiner - hurtig levering

Hvis prisen er afgørende

Hvis dit budget er blandt de lave, og du kun skal lave forholdsvis få og ens optagelser, vil vi anbefale dig at se nærmere på de enkle fotomannequiner til tøjfotografering i vores shop.

Hvis du er professionel fotograf og skal lave mange optagelser af tøj og andre beklædningsgenstande - også i fremtiden - kan vi kun anbefale, at du ser på Packshot og Ghost mannequinerne. Det gør dine konkurrenter!

Læs mere om Packshot mannequiner.

Læs mere om Ghost mannequiner.

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din fotomannequin hos ManneQ.com

Herremannequin til fotografering af herretøj Damemannequin til tøjfotografering Barnemannequin til fotografering af børnetøj